20de smulpapentocht: zondag 18 december2022!  

 

 

 

Jaarlijks organiseert ons oudercomité hun inmiddels immens populaire ”Smulpapentocht”, waarbij meer dan 12OO wandelaars, gewapend met smulbonnen, een gezellige wandeling maken doorheen het dorp. Het is een gezellige, feestelijke tocht van een zevental kilometer door de velden, langs verwarmde en verlichte kraampjes, waar de weer en wind trotserende wandelaar van een hapje en een drankje kan genieten. Onderweg staan er allerlei versnaperingen op het menu. Na afloop krijgen alle kinderen een cadeautje en zijn er voor iedereen frietjes voorzien. Onze speelplaats wordt dan omgetoverd tot een gezellige plek met een feeëriek decor met grote houtvuren, waar er  glühwein, frisdrank en warme choco geschonken wordt.

Voor iedereen is dit elk jaar een festiviteit waar je zeker bij moet zijn!

Meer info vind je op www.smulpapentocht.be

 

Voor alle smulpapers onder jullie voorzien we  een route met veel animo en dit in een winters decor. De namiddag heeft zo alles in huis om uit te groeien tot een sfeervolle en leuke gezinshappening. 
De 8 km lange wandeling start traditiegetrouw aan de St.-Jorisstraat in Boorsem en vertrekken kan vanaf 13h00 tot 16h30.

Hier dienen jullie tegen inlevering van de voorverkoopkaart de smulbonnen in ontvangst te nemen. Deze smulbonnen kunnen aan de verschillende smulstanden ingeruild worden voor heerlijke hapjes en lekkere drankjes.

Eens terug aangekomen in de school kunnen jullie vervolgens in de gezellig ingeklede winterzaal genieten van gezellige optredens. De speelplaats van de school warmen we met de gezellige gloed van het vuur van grote vuurkorven voor jullie op. Hier kan U tevens nog lang vertoeven aan de après-ski “borrelbar” waar vanaf 17h00 een muzikale omkadering voor nog meer sfeer zal zorgen. 

 

Heeft U ook dit jaar weer zin om mee te wandelen, alleen, met vrienden of familie? Dan kunnen tot 14 december de kaarten bekomen worden op onderstaande adressen. Net zoals de vorige edities zal het ook dit jaar enkel mogelijk zijn om kaarten in voorverkoop te verkrijgen.

 

 

Online Voorverkoop

ofwel

Voorverkoopadressen

Boorsem

Supra Vranken-Baillien
Kosterstraat 8

 

Op school

Kotem

Op school

 Uikhoven

De Rio

Schoorstraat 113

 

 

 

Het smulpapenteam